NIEUWE SINGLE EN BIJZONDERE SAMENWERKING VOOR STEFAN MONDIAL

De uit Groenlo afkomstige zanger Stefan Mondial verrast met zijn nieuwe single “Eindeloze Liefde”. Een kleine 20 jaar geleden maakte Stefan op advies van Marianne Weber zijn debuutsingle “Kleine Bever”. Sindsdien is er veel gebeurt in de carrière van Stefan. Vele releases en landelijke TV optredens volgden. In 2003 wint Stefan de “Mary Bey bokaal”, vernoemd naar de Koningin van het Levenslied, de Zangeres Zonder Naam.

Tevens was Stefan te zien in het vorige seizoen van het TV programma “Bloed Zweet & Tranen”, en wist Stefan regelmatig de landelijke pers te halen.

Voor de nieuwe single “Eindeloze Liefde”, geschreven en geproduceerd door topproducer Kees Tel, ging Stefan de samenwerking aan met de zangeres Nelleke Brzoskowski, die het koorwerk voor haar rekening neemt. Nelleke werd in de jaren ‘80 internationaal bekend als zangeres van de George Baker Selection met hits als “Santa Lucia By Night” en “Manolito”. Al met al heeft Stefan Mondial met “Eindeloze Liefde” een geweldig hitgevoelige in handen.