Nieuwe single Danny Plezier: ‘Zij is van mij’

Zanger Danny Plezier vierde onlangs zijn 10-jarig jubileum. Samen met een aantal collega’s is het een onvergetelijke avond geworden. Danny Plezier, bekend van o.a. de liedjes; “Ik zal er altijd voor je wezen”, “Zeg dan iets” en “Als jij mij zoent”, brengt weer een nieuwe single met de titel “Zij is van mij” uit onder het label van PVT Records. “Zij is van mij” is een heerlijk uptempo liedje die opgenomen is bij NE Produkties door Jurgen Hinten en waarbij het accordeonwerk weer is ingespeeld door Manfred Jongenelis.

Stilstaan bij deze heerlijke foxtrot is niet mogelijk, want al bij de eerste klanken voel je het aanstekelijke ritme al. De accordeon, maar ook de saxofoon maken het een unieke single. Het lied bevat de juiste ingrediënten, want zelfs het refrein “ai, ai , ai , ai, zij is van mij” zal iedereen uit volle borst meteen meezingen. In de kroeg, bij een feest of op de radio, dit lied mag niet ontbreken!
De single is woensdag 25 februari 2015 gereleased en tevens de videoclip staat online. De clip is opgenomen door Zeno Groenewegen van Clipregisseur. Voor meer info surf naar: www.dannyplezier.nl, www.facebook.com/zangerdannyplezier en www.pvtrecords.nl.
De single is nu ook te downloaden bij de bekende downloadportals.

 

 

Voor meer informatie:
I. www.dannyplezier.nl
F. www.facebook.com/zangerdannyplezier
T. www.twitter.com/DannyPlezier