Nieuwe Album Sidney Bischoff gepresenteerd.

Het nieuwe album ‘Met Hart En Ziel’ van Sidney Bischoff is afgelopen zondag gepresenteerd in Doetinchem in Cafe De Veemarkt. Voor de aanwezigen was het een leuk weerzien met diverse artiesten en bekenden. De presentatie van dit evenement was in de vertrouwde handen van de RadioNL-presentator Alfred Voogd.

 

De aanwezigen kregen optredens voorgeschoteld van artiesten waaronder: (‘De Rolleman’) Lenie Gerrits, Mark Rijs, Karin Welsing, Joop Evers, Joey Kramer,Gerard, en Franky & Jordy Falcon. De nieuwe CD werd uitgereikt door Martin Sterken (Studio) en Ronald Visch (Platenlabel) aan Sidney, en na een korte speech van beide werden er uiteraard een aantal nieuwe tracks van het album ten gehore gebracht.
Informatie over Sidney is te verkrijgen via; http://www.sidneybischoff.nl/                    
De CD  ‘Met hart en ziel’ is vanaf 6 Maart in de winkel verkrijgbaar of per direct via: www.discountmusic.nl
Met hart en ziel…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.