Nieuwe afleveringen van Superfans: Mijn idool is mijn leven

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken. Donderdag 12 maart; One Direction & Wolter Kroes

 

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook vriendinnen Lydia en Sansiaray komen voorbij, twee fans van Wolter Kroes van het eerste uur. Samen genieten ze van de zogenaamde “Kroesroes” die alleen Wolter hen kan geven. Om hun liefde te uiten, hebben ze voor Wolter een lied geschreven dat ze hem heel graag willen laten horen.

Vanavond aflevering 1 ; 21:15 – 22:15 op RTL 5

 

 

 

.