Nieuw muziekprogramma met Nick & Simon en Jurk!

Lekker Nederlands, de nieuwe muziekshow met Nick & Simon en Jurk! draait volledig om de Nederlandse taal. Vanaf  18 april is het programma te zien op Sbs6. Grote hits en klassiekers worden door de duo’s hertaald en een potentiële nieuwe hit is geboren.

 

Ben jij neerlandicus, studeer jij Nederlands of journalistiek of spendeer jij uren aan het schrijven van (song)teksten, kortom heb jij een grote affiniteit met de Nederlandse taal? Dan zoeken zij jou! Jij kunt deel uitmaken van het publiek van deze nieuwe show en zo een doorslaggevende rol spelen binnen het programma. Het publiek kiest namelijk gedurende de show de beste hertalingen en bepaalt zo elke aflevering welk schrijversduo er met de winst vandoor gaat.

Opgave; http://www.sbs6.nl/programmas/lekker-nederlands/pagina/lekker-nederlands-bijwonen/