Mr Hans The King – In het holst van de nacht

Mr Hans The King is geboren en getogen in Utrecht, maar woont alweer 25 jaar met veel plezier samen met zijn gezin in het mooie Kesteren in de Betuwe. Hans is al jaren succesvol als ondernemer en heeft een goedlopende frietkraam, maar 7 jaar geleden krijgt zijn leven een verrassende wending. Aangezien Hans een hele grote Elvis fan is, regelt zijn vrouw tijdens zijn verjaardag een Elvis lookalike die Hans uitnodigt om samen met hem het nummer “My boy” te zingen.

 

De Elvis lookalike verstomt al snel bij het horen van hans zijn stemgeluid en laat hem tot grote vreugde van alle vrienden en familie het nummer in z’n eentje uitzingen. Een paar vrienden worden diep geraakt door zijn prachtige stemgeluid en sindsdien hoort Hans overal waar hij gaat “Hey Elvis”.

Vlak na deze gebeurtenis doet Hans mee aan een Elvis Lookalike verkiezing waar hij meteen 1e wordt en al snel wordt hij als Mr Hans The King gevraagd voor bruiloften en partijen, maar treedt ook regelmatig op in cafés en zelfs tijdens dinershows.

Niet alleen het Elvis repertoire passeert de revue, maar ook de prachtige nummers van Tom Jones en Engelbert Humperdinck. De afgelopen periode is Hans ook succesvol met het Nederlandstalig repertoire en regelmatig gaat dan ook het dak eraf, want Hans houdt wel van een feestje.

Voor zijn 1e single gaat Hans een samenwerking aan met Roy Otters die voor hem het nummer “In het holst van de nacht” produceert. Het is een heerlijk, vrolijk uptempo nummer geworden maar wel met een serieuze boodschap. Hans hoopt hiermee een nog groter publiek te bereiken en uiteraard menig playlist op de landelijke radio- en tv stations te scoren.