Miss Montreal support act Groots met een zachte G

“Vol trots mag ik aankondigen dat Miss Montreal onze support act zal zijn tijdens de Jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten!” , aldus Guus Meeuwis in een bericht aan ons. “Niet alleen een fantastische artiest, maar ook eindelijk weer een dame op het Groots podium!”

Het is verleidelijk om tijdens een jubileumeditie vooral terug te kijken maar dat zijn we niet van plan. Net als tijdens het gehele Jubileumjaar wil ik ook tijdens de stadionconcerten de blik naar voren richten. Geen gasten uit het verleden maar de muziek van nu en artiesten waarvan ik denk dat ze straks ons stokje gaan overnemen. Miss Montreal is natuurlijk allang een gevestigde naam maar ik verwacht dat ze alleen maar groter zal worden. Ik zie haar over een paar jaar als de grootste zangeres van Nederland. Wie de overige gastartiesten zijn houden we nog even geheim. Ik kan alleen verklappen dat ik waanzinnig trots ben op onze line-up dit jaar!