Mike van Dijk’s promoot nieuwe single van album “Zonder te blikken of te blozen”

Sinds oktober vorig jaar is het prachtige album ‘Zonder te blikken of te blozen’ van charmezanger Mike van Dijk verkrijgbaar. Hij heeft de looks, uitstraling en een bijzonder fraai en warm stemgeluid waarmee hij al menig muziekliefhebber voor zich wist te winnen. De in 1975 in Twente geboren Mike brengt al sinds 2004 liedjes op de markt en sindsdien treedt hij door heel ons land op.

 

Van ‘Zonder te blikken of te blozen’, zijn vierde album alweer trouwens, zijn ‘Ga jij maar lekker naar die ander’, ‘Oh luister toch’, ‘Ga’ en ‘Adios Maria’ al op single verschenen en hieraan wordt nu ‘Samen zijn we één’ toegevoegd.  
De 39-jarige zanger woonachtig in Enschede houdt van liedjes met een verhaal en waar echt gevoel in zit. Wat dat betreft is zijn nieuwe single ‘Samen zijn we één’, uitgebracht op het Rood Hit Blauw-label, daar weer een uitstekend voorbeeld van. Vlot, pakkend en dansbaar met lekkere gipsyingrediënten! Typisch zo’n single waarvan verwacht mag worden dat deze de komende periode veelvuldig gedraaid gaat worden op de radiostations.

De fans van Mike hebben trouwens nog meer om naar uit te kijken: “De volgende single ligt inmiddels ook al klaar en zal in juni gaan uitkomen. Ditmaal opgenomen bij Frank Verkooyen in Breda en ik kan alvast verklappen dat ik een super positief gevoel heb bij dit erg vrolijke nummer, aldus de enthousiaste zanger. Kortom 2015 wordt weer een mooi muzikaal jaar voor Mike van Dijk.

Alle informatie over deze zanger is te vinden via www.mikevandijk.nl/
Verkoopsite: www.discountmusic.nl
downloadsite: http://www.legaldownload.net/Mike-van-Dijk+17792?si=0
Alle overige informatie over deze zanger zijn te vinden via www.mikevandijk.nl