Mick Harren gaat op volle kracht vooruit!!!

Mick Harren gooit op zijn nieuwe single zijn handen in de lucht en gaat in het voorjaar volle kracht vooruit. Rechtop in de wind, en hij kijkt niet meer om of achteruit… Met deze woorden zingt Mick Harren over hoe hij weer met goede zin vooruitkijkt, na een periode waarin dat allemaal wat meer moeite kostte. Of het goed of slecht gaat, Mick kan altijd zijn hart luchten in de muziek. In het zingen. In het optreden.

 

TIJD VOOR ‘IETS ANDERS’, SAMENWERKING MET TOP-MUZIKANTEN

Voor dit nummer wilde Mick totaal iets anders doen dan hij altijd gedaan heeft. Omdat muziek voor hem verbroedert, kracht geeft. Dus is hij de samenwerking aangegaan met een groep gerenommeerde muzikanten. Stuk voor stuk zeiden ze allemaal meteen ja op de vraag of ze mee wilden spelen: Sven Figee (Hammond), Rob van der Wouw (trompet), Co Rowold (sax), Jules Pasdeloup (gitaar), Jasper Courtens (slagwerk), Sven Budding (bas, piano).

‘DE HET IS MAAR NET WAT JE GEWEND BAND’.

Voor de opnames van het nummer Volle Kracht Vooruit hebben deze muzikanten zich eenmalig verenigd in: ‘De Het Is Maar Net Wat Je Gewend BAND’.

Mick, die zijn dochter Semmy nu een dik jaar alleen opvoed, heeft Semmy laten meespelen in de videoclip en kijken niet meer achterom, maar gaan samen “Volle Kracht Vooruit”