Mega Piraten Festijn Borger: lekker ouderwets!

BORGER – ’s Ochtends op de dag zelf waren alle kaarten weg. Het Mega Piraten Festijn dat zaterdag plaatsvond in Borger was met zevenduizend bezoekers stijf uitverkocht. “Het was een prachtige opening van het seizoen”, stelt organisator Eddie Mensink. “Het is perfect verlopen. Geen incidenten, helemaal niets. Als Borger de maatstaf kan zijn voor de rest van het seizoen, tekenen we er meteen voor.”

 

 

Het was de elfde editie in Borger. “En het was heerlijk ouderwets”, stelt Mensink. “Een en al gezelligheid. Bovendien maakte ook het Mega Piraten Showorkest indruk. Zo’n live band heeft een enorme meerwaarde. Dat zag je bij elke act die de band begeleidde, maar helemaal bij Lesley Williams die het festival mocht afsluiten. Daarmee speelden we ook in op de hernieuwde interesse in André Hazes. En dat bleek een groot succes. Op naar de tweede editie van het seizoen, op naar Barneveld.”

Agenda:

Vrijdag 10 april: MPF Barneveld

Zaterdag 18 april: MPF Heerhugowaard

Zaterdag 25 april: MPF Zelhem

Zaterdag 13 juni: MPF Nieuwleusen

Zaterdag 12 december: MPF Gelredome

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie verder www.megapiratenfestijn.nl
Verslag en foto credits MPF