Marco de Hollander ; “Over Een Uur”

“Over Een Uur” is de nieuwe single van de vrolijkste volkszanger van Nederland: Marco de Hollander. Zijn grote schare fans omschrijven het als “een échte Marco de Hollander plaat”. De uit Den Helder afkomstige zangeres Stella Bos scoorde in 1992 een top 100 hit met het origineel van deze piratenhit. De blij gestemde zanger heeft er samen met producer Ronald Moonen (Studio Difference te Weert) en  accordeonvirtuozen de Zusjes van Wanrooy een ware feest knaller van weten te maken.

 

De single is verkrijgbaar via alle legale download portals, fysiek verkrijgbaar via de gerenommeerde cd winkels en uiteraard te zien en te beluisteren via YouTube.
Marco de Hollander is een bezige bij. Naast het presenteren van zijn radio- en televisieprogramma is hij  1 van  de meest geboekte feestartiesten van het land. Afgelopen maand was Marco veelvuldig te aanschouwen op het grote podium van de Huishoudbeurs en in augustus zal hij wederom optreden op het Mega Piraten podium van Dutch Valley.