Marcelino Wunderlich en Wolter Kroes blazen oude hit nieuw leven in.

De eerste aflevering van ‘De Winter Voorbij’ hebben we afgelopen woensdag kunnen zien, de opnamen zijn in volle gang. Mooi bonusmateriaal uit aflevering 1 van De Winter Voorbij ( op single zetten heren!) ;  Marcelino Wunderlich en Wolter Kroes. Ze zingen ‘Verdammt ich lieb mich’. >

 

Na jarenlang de Zuid-Europese stranden en boulevards onveilig te hebben gemaakt in De Zomer Voorbij,  gooit het Volendamse vriendenclubje Jan Smit en Nick & Simon het deze winter over een totaal andere boeg: sneeuwpret in het Oostenrijkse Tirol! De mannen binden in deze serie natuurlijk de skies onder en bewonderen al paraglidend het winterlandschap, maar ook zijn ze niet te beroerd om zich de lokale gebruiken eigen te maken of schnaps te proeven. Zoals iedere reis staan “fun & jolijt” en de liefde voor muziek centraal.

Dat alles doen ze uiteraard niet alleen. In hun gezellige Oostenrijkse chalet ontvangen ze onder anderen Wolter Kroes, Art Rooijakkers, Ruben Nicolai, 3JS Kim-Lian van der Meij en Lange Frans. De gasten worden meegevoerd naar alle winterse activiteiten en naast veel sneeuwpret zijn er ook weer veel bijzondere muzikale momenten.