Maico onder Boekingskantoor Artist Agency Nederland.

De jonge talentvolle (uit Enschede afkomstige) zanger Maico gaat als een speer. Nog dit voorjaar gaat Maico zijn nieuwe single uitbrengen (inmiddels zijn 6e) en zijn agenda staat vol met optredens in het land. Om alles in goede banen te kunnen blijven leiden, heeft het management van Maico in goed overleg besloten  een samenwerking aan te gaan en de boekingen vanaf nu exclusief onder te brengen bij Artist Agency Nederland, het boekingskantoor met enthousiaste, gedreven en ervaren medewerkers.

 

Alle boekingskantoren in Nederland en België zijn inmiddels hiervan op de hoogte gesteld. Zij kunnen bij Artist Agency Nederland informeren naar de beschikbaarheid van Maico voor een optreden en hem voor eigen Events of klanten boeken tegen een collegiale korting.
Meer info: www.artistagency.nl www.zangermaico.nl