Line-up compleet van ‘Levenslied Gala Groots in Ahoy’

A.s. zondag vindt het grootste Levenslied Gala van Nederland plaats in de Ahoy.  Het Sportpaleis staat dan volledig in het teken van Nederlandstalige volksmuziek. Meer dan 30 artiesten maken er een onvergetelijke middag van en brengen in vogelvlucht alle bekende meezingers, waaronder;

Marianne Weber, Sieneke, Grad Damen, John de Bever, John West, Mike Peterson, Johan Kettenburg, Frank van Etten, Willem Barth, Helemaal Hollands, Robert Leroy, Quincy, Leo Nardell, Jaman, Stef Ekkel, Jason Bouman, Yves Berendse, Tamara Tol, Yosee, Bob Offenberg, Jan van Est, Ferry de Lits, Susanna Veldmeijer, Joey Hartkamp, Henk Damen, Danny Nicolay, Henny Thijssen, Mario Mulder,

 

De hele presentatie zal in handen zijn van Antje Monteiro! Om 15:00 uur starten ze met het feest en zijn er TV OPNAMES.