Kimberly – Leven zonder jou

Kimberly, de altijd opgewekte en vrolijke allround zangeres uit Noord Holland, komt weer uit met een nieuwe single! Aan haar toch al zeer uitgebreide repertoire wordt weer een prachtig nieuw nummer toegevoegd: “Leven zonder jou” (wederom geproduceerd door Jeroen Dirksen van World Vision Studios). Na de reeds uitgebrachte eigen nummers “Het hele leven moet een feestje zijn”, “Er is altijd wel wat”, “In vuur en vlam” en “Je hoort erbij”, een vernieuwende sound!

 

De veelzijdigheid van Kimberly blijkt hieruit duidelijk; altijd in voor een feestje, maar ze raakt ook graag de gevoelige snaar met ballads en andere mooie nummers. Met optredens door het gehele land en door haar deelname aan Bloed, Zweet & Tranen stijgt haar bekendheid snel. Ook is zij regelmatig te horen op de diverse radiozenders.

 

 

.