JARIG DUTCH VALLEY MAAKT LINE-UP BEKEND

Zojuist maakt de organisatie de line-up Dutch Valley 2015 bekend van haar 5e jubileum editie. Headliners op 8 augustus in Spaarnwoude zijn onder meer The Opposites, Golden Earring, DI-RECT, Jan Smit, Nielson, 3JS inclusief een Led Zeppelin cover set, Nick & Simon en Jett Rebel. Nieuw dit jaar is de toevoeging van het Jordanese Café Nol podium. Een andere primeur is dat het radio duo Coen & Sander de presentatie van de Mainstage verzorgt.

 

Exclusief
Volgens woordvoerder Aloys Buijs staat Dutch Valley deze zomer opnieuw boordenvol Nederlands top talent : ’We gaan er weer het gezelligste feest van Nederland van maken en zijn er trots op een onderscheidende en zeer gevarieerde line-up te kunnen presenteren. Met The Opposites en de Golden Earring hebben we acts binnengehaald die het publiek deze zomer nergens anders op een groot festival zal kunnen zien. We hebben nog een paar namen geheim gehouden. Daar kunnen we de fans van ons festival binnenkort nog extra mee verrassen.  Eén ding is zeker, ook dit jaar krijgen ze weer het beste van Nederlandse bodem en het meest gevarieerde en uitgebreide aanbod.’

Primeurs
Met de Coen & Sander show en het Café Nol podium heeft Dutch Valley dit jaar 2 primeurs op het programma staan. Buijs hierover: ‘We eren dit jaar het algehele Jordanese repertoire met een eigen “Bij ons in de Jordaan stage” en zijn heel erg blij dat het beroemde Café Nol uit het hartje van de Jordaan haar medewerking aan dit podium heeft willen verlenen. Met de komst van Coen & Sander als presentatoren van de Mainstage zal het er op en rond het hoofdpodium nog uitbundiger en feestelijker aan toe gaan’.

9 Podia met meer dan 100 artiesten , een unieke show
Op de vraag waar hij zich deze zomer het meeste op verheugd antwoordt Buijs: ’Dat is een lastige met 9 podia en meer dan 100 artiesten en acts. De eindshow op de Mainstage in de grote vallei houden we nog even geheim. We gaan er een unieke show van maken. De HipHop tent biedt een prachtige mix van oud en nieuw en ook in de tweede vallei met de GO! Après Ski Stage, de Radio Veronica 80’s & 90’s Hits Stage en de BN’er DJ Booth, zal het zeker weten losgaan. Persoonlijk verheug ik mij erg op de cover set die de 3JS van Led Zeppelin op de Rock Stage zullen gaan doen en ook van Jett Rebel verwacht ik veel op dit podium. De line-up van Dutch Valley staat vandaag vanaf 18.30 uur on-line op de website van Dutch Valley. Daar zullen we de komende dagen als kers op de taart nog enkele namen aan toevoegen‘ besluit Buijs.

Over Dutch Valley
Vorig jaar was Dutch Valley uitverkocht, waarbij 45.000 bezoekers het gezelligste feest van Nederland bezochten. Dutch Valley vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 augustus in Velsen Valley Spaarnwoude tussen 13.00 en 23.00 uur. Verdeeld over 9 podia komen alle belangrijke muziekstromingen zoals Pop, Rock, HipHop, Dance en Nederlandstalige muziek aan bod.

 

Kaarten voor het event kosten €27,50 en naast reguliere tickets zijn er VIP tickets en Kids Tickets (t/m 12 jaar) exclusief verkrijgbaar via www.dutchvalley.nl/tickets.

 

ARTIESTEN:

2 Brothers On The 4th Floor
3 Tenoren (Frans Duijts, Peter Beense, Django Wagner)
3JS
Adje
Ancora
Barry van Vliet
Belinda
Broederliefde
Cho
Coen en Sander
Daantje
Dario
De Alpenzusjes
De Hollandio’s
Dennis van der Geest
DI-RECT
Dio
DJ Kevin-D
Django Wagner
Eddy Walsh
Edwin van Hoevelaak 
Ernest van Hartingsveldt 
Feestteam
Frank van Etten
Gebroeders Ko
GENTS (Danny Froger, Danny Nicolay, Wesley Klein)
George Baker
Gino Graus
Gold Water 
Golden Earring
Hans Kap
Harten 10
Helemaal Hollands
Helemaal Top
Henk Dissel
Imca Marina 
Jaman
Jan Keizer & Anny Schilder
Jan Smit
Jannes
Jayh
Jeffrey Heesen
Jeffrey Schenk
Jett Rebel
Jody Bernal
Judith
Koos Alberts
Kraantje Pappie
Lawineboys
Lesley Williams
Marco de Hollander
Marco Kraats
Marianne Weber
Memphis Maniacs
Mental Theo
Mr. Polska
Nick & Simon
Nico Landers
Nielson
Party Animals
Pierre van Dam
Plork en de Aannemers
Radio Days
Radio Veronica 80’s & 90’s Hitparade 
Rembrandt Duo
Rene Karst
Rene Schuurmans
Rob Ronalds
Robert Leroy
Ronald Engel 
Ronnie Flex
Ruben van der Meer (DJ Fluffer) 
Ruud Feltkamp
Sascha Visser
SBMG
Sieneke 
Snollebollekes
Soulm3n 
Stef Ekkel
Superrr Trio
The Immigrants (Jan, Jaap, Jan en band)
The Miseries
The Opposites
Thomas Berge
Tim & Faab 
Tom Haver
Vinzzent
Wesley Ponsen 
Wesly Bronkhorst
Willy Oosterhuis
Winnie 
Winston Post 
Wolter Kroes