Instore JANNES

Aanstaande zaterdag 4 april 2015 komt Jannes tussen 13.00 en 15.00 uur zijn nieuwe album. “Zoals ik ben” promoten, signeren en natuurlijk een paar liedjes zingen. Dit zal plaatsvinden op de weekmarkt in Hoogeveen bij de CD Hal kraam van Klaas Prent.  Midden op de Hoofdstraat voor de kerk. Deze dag geldt natuurlijk ook de CD HAL ACTIE met gratis zijn allereerste CD bij aankoop van zijn nieuwe CD.

Het is natuurlijk een echte thuiswedstrijd voor Jannes, zeker na de vele successen op de Pulledagen, waar Jannes jaar in jaar uit kwam optreden en ook zijn nieuwe CD’s kwam signeren. Dit was alle jaren de grote publiekstrekker op het muziekfestival.

Nu komt hij zijn nieuwe album Zoals ik ben promoten, die een dag eerder officieel uitkomt en afgelopen zondag met groot succes is gepresenteerd in Assen, de reacties zijn weer als vanouds: Een echt Jannes album, zoals Jannes is, oftewel “Zoals ik ben” zal Jannes zeggen. Met nu alweer knallers van hits zoals “Eens” en  “O, m’n liefste”.

De nieuwe CD “Zoals ik ben” + GRATIS zijn allereerste CD  Bella Bianca is natuurlijk ook te bestellen via: https://www.cdhal.nl/jannes-zoals-ik-ben
En in de winkel bij de CD Hal Ruinen
INFORMATIE
Jannes instore, weekmarkt Hoogeveen
Locatie: Hoofdstraat Hoogeveen (voor de kerk)
Datum: Zaterdag 04-April-2015
Tijd: Van 13.00 uur tot 15.00 uur