Holland Festijn in Zwolle

Voor de tweede keer is op 4 April het Holland Festijn in de Nieuwe Bierton aan de Schellerbergweg in Zwolle met wederom een geweldig programma; Bouke de winnaar van het ‘De Winner Takes it all’ moest de vorige editie afzeggen i.v.m. de finale van het programma dat toen rechtstreeks werd uitgezonden, maar staat 4 april op het podium. Ook Henny Thijssen, die het tot de laatste ronde in het tv progamma ‘Bloed Zweet en Tranen’ volhield, zal komen met Kobus Weiss.

 

 

Frank van Etten die vooral doorgebroken is met ‘Leef als een zigeuner’ en op dit moment ook weer flink succesvol is, mag zeker niet ontbreken. Verder staat Stef Ekkel , die onlangs in Kampen een kroeg heeft geopend met de toepasselijke naam de Woonboot , op het podium. Wimmie Bouma kent iedereen van ‘de Ring die jij draagt’ maar ook zijn onlangs verschenen nieuwe album is heel goed ontvangen. Een rasechte Zwolse volksartiest die hart op weg is om door te breken in het Piratenland, is Mannes. Hij zingt al vele jaren maar is door het opnieuw uitbrengen van het nummer ‘Zij draagt een ring’ opnieuw onder de aandacht gekomen. Lucas en Gea komen ook steeds vaker naar de regio Zwolle en zijn graag geziene gasten in de Nieuwe Bierton evenals Harten 10 dit duo heeft onlangs drie nummers op vinyl single uitgebracht Blijf bij mij ,Bewaar je dromen niet voor morgen en Geleend. Henri van Velzen is al jaren de Zwolse Hazes en hij heeft ook in het verleden wat nummers met Henny Thijssen opgenomen wie weet worden er nog wat duetten gezongen . Patrick van Eyk is bij het grote publiek nog niet zo bekend, maar al wel als vaste huiszanger van de feestlocatie.  Binnenkort verschijnt zijn eerste single cd.

Ook staat er een Mistery Guest op het feest, dat mede mogelijk gemaakt is door Hvv Entertainment.nl
De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.
De zaal is om 19.30 uur open aanvang 20.30 uur

Voorverkoop  15.00 euro Kassa 17.50 euro bij;
De Haan Caravans Baileystraat 8 Zwolle
De Bierton Schellerbergweg 27 Zwolle
Online www. hollandfestijn.nl