HENK WIJNGAARD REIKT NIEUWE SINGLE UIT AAN HENK HARDERS

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een splinternieuwe single, getiteld “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)”. De populariteit van Henk breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Mary Jane”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandse én Belgische radio stations.

 

Ook was Henk te bewonderen op het Mega Piraten Festijn. De nieuwe single “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” werd opgenomen onder leiding van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, René Schuurmans, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands en Jody Bernal e.v.a.). De nieuwe single én videoclip werden afgelopen zondag 8 maart jl. gepresenteerd in Café ‘t Mingelmoes in Stadskanaal. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan Henk Wijngaard. Voor meer info: www.henkharders.nl