Harten 10 bij RTV OOST

Vandaag waren (uit onze regio) Martien & Tineke van Harten 10 bij RTV OOST op het Goeiemorgen LIVE podium, ter promotie van hun nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Het nummer staat inmiddels in onze Sterrenparade hitlijst.

 

 

 

Op hun website www.harten10.nl is verdere info te vinden, waar het duo binnenkort zal gaan optreden. Hieronder enkele beelden van vandaag.

  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Familie Wolters op visite bij Harten 10

Harten 10 uit het Overijsselse Dalfsen, dat onlangs het nummer ‘Blijf bij ‘ heeft uitgebracht zal binnenkort een aantal bestaande liedjes waaronder het nummer ‘Bewaar je dromen niet voor morgen’ op vinyl single uitbrengen. Het duo gaat binnenkort een groot feest organiseren. De avond is op 11 April in het Hamburger en Pannenkoeken restaurant Peter Pan in Heino en er zullen artiesten met de naam Wolters gaan optreden.
Familie Wolters op visite bij Harten 10 wordt een avond in een huiselijke sfeer waar de gasten worden ontvangen in een gezellig ingerichte woonkamer en ook een bittergarnituur zal er zijn. Johannes, Wesley en Evert Wolters kunnen echt als aanstormende talenten worden gezien en weten menig feesttent en kroeg met hun liedjes enorm te vermaken. Harm Wolters maakt momenteel deel uit van Ancora die voornamelijk de zee bezingen en van hun komt binnenkort een nieuw album en dvd uit.
Jose Wolters kennen we vooral van het nummer ‘Ik heb je niet de hemel beloofd’ en ‘Rijkdom’, is enorm populair in de Piratenwereld.
Natuurlijk is de avond niet compleet als Jannes niet is geweest.  Hij zal er ook zeker zijn en naast de bekende liedjes zal hij ook van zijn nieuwe album (dat eind Maart in de Bonte Wever in Assen wordt gelanceerd) nummers ten gehore brengen.
De kaarten zijn bijna uitverkocht dus wees er snel bij als u bij deze avond aanwezig wil zijn.

Familie Wolters op visite bij Harten 10
Kaarten bestellen stuur een mail naar info@harten10.nl
of www.peterpanheino.nl Zwolseweg 79A