GTST hunk in clip Guus Bok.

Aanstekelijke Nederpop met originele teksten en een moderne sound. Dat is waar tekstschrijver Rico Hop en zanger Guus Bok voor staan. In onze Sterrenparade hitlijst staat de single, die de titel ‘Deze nacht is van ons’. En de bijbehorende clip? …..  die wil je echt niet missen!  Niemand minder dan GTST hunk Guido Spek (Sjoerd) heeft een rol daarin gekregen. Veel mensen vragen zich inmiddels af, waar ze pizza moeten bestellen als ze Guido Spek aan de deur willen krijgen.

 

 

 

De clipopnames hebben overigens hele leuke weetjes!! …… Zo speelde het gedeelte ‘slaapkamer’ zich af in een woonwinkel. De winkelende mensen stonden raar te kijken toen ze op een gegeven moment een echt bokje hoorden blèren, die de vloer niet helemaal droog liet. Zanger Frans Bauer is flink onder de indruk van hun single. Hij laat via een twitterbericht weten; ‘Wat een joekel van een hit zeg!!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De website:
www.guusbok.nl

Facebook:
https://www.facebook.com/guusbok?fref=ts

Biografie Guus Bok
Op een hete augustusdag komt Guus zingend (nou vooruit: krijsend) op de wereld in een dorpje aan de Nieuwe Maas: Ridderkerk. Eén broer gaat hem voor, twee zouden volgen. Echter: van de vier jongens is Guus de enige met buitengewone interesse in muziek. Bij gebrek aan een drumstel slaat hij als kleine jongen hartstochtelijk met pollepels op potten en pannen. Als hij op de middelbare school geregeld achter een echt drumstel kruipt en enthousiast meezingt op de beat, vraagt zijn muziekleraar na zijn les om zijn drumsticks neer te leggen. “Jij moet gaan zingen,” spreekt hij Guus vastberaden toe.
Zo geschiedde. Niet veel later vertolkt Guus de hoofdrol in “Joseph” en “Hair” ter afsluiting van zijn schooltijd. En daarna gaat het snel: hij schopt het ver in het televisieprogramma “Op Zoek Naar Joseph” en met passie stort hij zich in musicals als “Home Again”, “Kiss me Kate” en “Soldaat van Oranje”. Ondertussen is hij aangenomen op het conservatorium. Want hoe leuk hij het acteren en zingen in musicals ook vindt, hij besluit om zijn Ware Grote Droom achterna te gaan: popster worden.
In zijn laatste jaar op het conservatorium reageert Guus op een advertentie van Rico Hop – die op zoek is naar een zanger voor zijn liedjes. Van de ruim dertig zangers wordt Guus uitgekozen. “Je steekt er ruim bovenuit,” vindt Rico. Al snel komen ze erachter dat ze in hun jeugd op nog geen vijfhonderd meter van elkaar woonden en op dezelfde middelbare school hebben gezeten – echter niet gelijktijdig. Mede dankzij hun goede klik, schrijven ze in korte tijd twintig liedjes, waarvan ze “Nadien” uitkiezen tot hun debuutsingle.
“Nadien” klinkt als een verleden. Maar het is pas het begin van een groot avontuur: samen veroveren Guus en Rico Nederland en Vlaanderen met hun aanstekelijke nederpop!