Gitarist Marco Borsato is gestopt.

Rob Winter is gestopt als gitarist bij Marco Borsato, na 20 jaar vond hij het tijd om eens iets anders te gaan doen.  Rob; “Het waren wel 20 bijzondere jaren met bijzondere momenten. In 1994 speelde ik ‘Dromen zijn Bedrog’ in op het zolderkamertje van John in Zoetermeer en had werkelijk geen idee hoe dat zou aflopen, nou ja de rest is geschiedenis. Fijn gevoel om onderdeel te zijn geweest van zo’n succesverhaal”.

 

“Ik heb geen spijt van mijn beslissing maar het voelt toch een beetje als een rouwproces, ik moet er ‘los’ van zien te komen want het zit zo in je systeem! Maar waar 1 deur dicht gaat, gaat er ergens anders weer eentje open, klinkt als een cliché maar is toch echt waar!”

Marco is ondertussen op zoek gegaan naar een vervanger en naar het schijnt is die ook gevonden. De Borsato-trein dendert door met als 1e halte de fanclubdag 19 April, en ongetwijfeld meer concerten dit jaar.

Marco bracht Rob vandaag een geweldig cadeau. Hij kreeg een gitaar van meesterbouwer Erik van de Haar van Haar Guitars met de juiste specs. Rob; “ precies zoals ik het graag wil. Sunburst gespoten echt fantastisch. In de kop het logo ingelegd en een persoonlijke boodschap op de neckplate, ik was en ben er nog stil van” aldus de gitarist .