Gitarist Jan Kolkman neemt afscheid van The Heinoos

Jan Kolkman heeft laten weten dat hij het na 13 jaar The Heinoos wat rustiger aan wil gaan doen en alleen her en der wat losse klussen wil gaan aanpakken. Stoppen met muziek maken komt namelijk niet voor in het woordenboek van deze rasmuzikant. Jan stopt uiteraard niet per direct, maar tijdens ons jubileum optreden op zaterdag 24 oktober 2015 zullen ze voor de allerlaatste keer plank gas geven met Jan op gitaar!

 

Heinoos;

Vanaf de eerste dag dat Jan in 2002 onze band kwam versterken, hebben we ontzettend veel van hem geleerd en zijn we uiteindelijk geworden wat we nu met z’n allen zijn. Een Rock&Roll band in de puurste zin van het woord, met vier muzikanten die gezamenlijk één passie hebben, namelijk muziek maken met ontzettend veel lol! Erik, Marco en Remko willen nog graag een paar jaar verder knallen als het even kan, vandaar dat wij achter de schermen keihard op zoek gaan naar een passende vervanger. Ken óf ben jij iemand die ons wil komen versterken? Laat het ons weten!

Wat zoeken we?

Een veelzijdige solo-gitarist tussen de 25 en de 50 jaar oud, met de nodige dosis humor, doorzettingsvermogen, loyaliteit en die als het even kan een goed potje kan zingen. Rijk worden doe je absoluut niet bij The Heinoos……Wat bieden wij wel? Een band die professioneel voor de dag komt in feesttenten en festivals in vooral de oostelijke kant van Nederland, van Groningen tot Limburg en ook steeds meer daarbuiten. In de wintermaanden doen we de kleinere cafés aan met onze “unplugged” optredens. Tevens zijn we steeds meer te vinden in het theater en hebben we de ambitie hier in de toekomst meer uit te halen in de vorm van een theater tour. Een band met 15 jaar ervaring in de Rock ’n loll, ondersteund door een geweldige professionele crew die alles in goede banen leidt, vóór, tijdens en ná de optredens.
Ben of ken jij die gitarist/zanger die net als wij gedreven en gepassioneerd is? Zijn neus niet ophaalt voor Rock ’n Roll, liefst elke week wil spelen (hoe vaker hoe liever) en die zich voor de volle 100% wil inzetten voor The Heinoos?

Stuur dan een mailtje naar susan@theheinoos.nl met je gegevens motivatie en eventuele wapenfeiten. Graag ook een motivatie waaróm wij juist jou moeten hebben. Wie weet zit je dan bij de groep muzikanten die wij uitnodigen voor een ontmoeting/auditieronde!
The Heinoos
Erik/Jan/Marco/Remko