“Geboorte van mijn kleinkind “ nu in Janneke de Roo jasje

Iedereen die de single ALLEEN via de website of mail hadden besteld wisten dat deze single nog een BONUS zou gaan bevatten. Het was op het moment van release nog niet actueel maar inmiddels wel want Janneke de Roo is op vrijdag 13 maart jl voor de 2e keer grootmoeder geworden en heeft dit heugelijke feit gebruikt om de studio in te duiken van Terry West voor het opnemen van “ DE GEBOORTE VAN MIJN KLIENKIND”. Een nummer oorspronkelijk van Stella maar dan in een Janneke de Roo jasje.  Het is bekend dat Janneke een liefhebber is van de muziek van Stella. Haar discografie kent o.a. “ Draai mee met die kermis” ook een Stella nummer.  Met de release van  DE GEBOORTE VAN MIJN KLEINKIND laat Janneke zien en horen super trots te zijn op haar kinderen en dit de hele wereld graag wil laten weten.  Dus is er nu naast het succes van de single ALLEEN  een bonus cd waarvan we hopen dat het in uw muziekformat past en opgenomen wordt in uw playlijst.
Naast de single die zowel fysiek – online als via streaming verkrijgbaar is is er ook een clip van gemaakt die haar weg inmiddels heeft gevonden naar de diverse clipzenders.