Facebook Jan Smit ontploft door zoektocht naar peuters!

“Kom maar op met die foto’s” riep jan gisteren op Facebook. Inmiddels is Jan zijn Facebook ontploft en blijven de foto’s binnenstromen. “Ik dacht dat ik alles had meegemaakt maar dit slaat werkelijk waar alles” . Jan Smit zoekt 50 peuters die als kleine supersterren in zijn nieuwe videoclip gaan schitteren. Het gaat om de videoclip voor het lied  ‘Kleine Superster’, dat Jan speciaal schreef voor zijn zoontje Senn. Na de liedjes ‘Niemand Zo Trots Als Wij’ en ‘Hoop, Liefde en Vertrouwen’ voor dochters Fem en Emma, kan een liedje voor zijn zoontje Senn niet uitblijven.

Jan is trots op zijn zoontje Senn, net zoals vele anderen op hun (klein)zoon of dochter, zusje, broertje, neefje of nichtje. Iedereen die zijn of haar kleine superster graag in de clip van Jan ziet, mag een foto van het kind uploaden op de Facebookpagina van Jan Smit. Zowel jongetjes als meisjes mogen opgegeven worden, want Jan heeft een jongens- en een meisjesversie opgenomen van het liedje. De 50 peuters met de meeste likes komen in de clip van het liedje en op de hoes van de single en worden één van de 50 kleine supersterren. “Ik wil eigenlijk zoveel mogelijk jongens en meisjes daarbij hebben. Het wordt een dolle boel!”

Senn is volgens vader Jan een echte superster en zou z’n vader kunnen opvolgen als hij dat wil. “Als hij talent heeft moet je dat niet tegenhouden, maar als hij de zangkwaliteiten van zijn moeder heeft dan wordt het niks.” Of Senn ook een rol krijgt in de clip laat Jan nog in het midden.

De actie loopt nog tot 7 april en de opnamedag van de clip is op 14 april. Het liedje ‘Kleine Superster’ komt uit op 1 mei.