Eveline komt met “ Cupido” single

Eveline Cannoot een zangeres welke in Vlaanderen niet meer is weg te denken,  behaalde met al haar singles aldaar de hitlijst. Haar nieuwe single “ IK BEN VERLIEFD” zal die weg ongetwijfeld ook gaan bewandelen, want het is wederom een die perfect past bij deze sympathieke Vlaamse zangeres. Een zomers – fris nummer over Cupido en zijn pijlen. Niet alleen uitgebracht in Vlaanderen maar ook gelijk in Nederland omdat het aantal fans ook in Nederland gestaag groeit.

 

Vele radiozenders draaien de nummers van Eveline nog regelmatig en ook bij diverse televisie programma’s is ze regelmatig te gast. IK BEN VERLIEFD is de voorbode op het nieuwe album… 16 april is het zover. Het album zal die dag voorgesteld worden aan pers en sympathisanten. Wat mogen jullie verwachten? Een album vol vrolijke meezingers, maar ook met een mooie boodschap!  De single is te koop via I Tunes en de clip (binnenkort) te bewonderen op You Tube
Meer info? Volg haar op facebook of bezoek www.evelinecannoot.be