De Erpa’s – Heb je gedronken, laat je auto staan

De Erpa’s komen er aan met feesthit “Heb je gedronken, laat je auto staan”!  Erwin Fillee uit Haarlem en Patrick Cousijn, alias De Erpa’s, zijn wederom de studio ingedoken om een gezellige feestplaat op te nemen.  Juist niet met carnaval, omdat dan de tijd zo kort is om een liedje zijn volledige bestaansrecht te gunnen. Maar dit nummer kan je op elke gelegenheid draaien, voetbalkantines, bruiloften, koningsdag, Bevrijdingsdag, feesten want: “Heb je gedronken, laat je auto staan”.

 

Met hun single “Kom naar Amsterdam”, hebben ze 14 weken in de Feest Top 20 gestaan en zelfs 1 week op nummer één. En daar zijn de heren bijzonder trots op! De vorige single “Wat ben je nou voor Kerel”, was hun eerst plaat in februari 2014.

“Heb je gedronken, laat je auto staan” is overal te downloaden en is uitgebracht bij platenmaatschappij UltimateDisk.

 

 

.