CHARELLE – GA NU MAAR JE EIGEN GANG

Het is alweer eventjes geleden dat we iets nieuws op muzikaal vlak vernamen van de uit Den Bosch afkomstige zangeres Charelle van Es. Zij die al vaker als talentvol is omschreven, heeft nu een nieuwe single uit getiteld “Ga nu maar je eigen gang”. “Ga nu maar je eigen gang” is een lekkere vlotte  volkse foxtrot waarop opnieuw is te horen wat een fraaie sound deze zangeres toch bezit. Eentje waarop we met veel plezier opnieuw maar weer een het etiket “groot talent” plakken.

De single van deze Brabantse is een echte airplay-plaat die het in zich heeft landelijk goed opgepikt te gaan worden. Dit blijkt wel daar vanmorgen bij Charelle haar plugster Mireille Baljé ( Brabant Music Events ) de vraag van Nederland Muziekland binnen kwam om de single naar hun te verzenden zodat ze de nieuwe single van Charelle airplay kunnen geven op hun radiostation. Eigenlijk word het tijd dat Charelle zo`n 3 singles per jaar uit gaat brengen, dan zou het zomaar eens hard kunnen gaan met haar. Hoe dan ook, de liefhebber kan zich nu voorlopig gaan vermaken met het pakkende “Ga jij nu maar je eigen gang”. Vanaf 31 maart 2015 is de single van Charelle te downloaden op de bekende download sites. Vanaf half april zal ook de clip beschikbaar zijn op youtube. Voor meer informatie boekingen of interviews kunt u terecht bij Brabant Music Events bme.brabant@hotmail.com

U kunt de singel downloaden bij onder andere de volgende download portals:
http://www.mega-media.nl/download/mp3/id/953045
http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=953045
http://muziek.sbs6.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=953045