BJÖRN LITJES VERRAST MET.. ‘EEN BOS RODE ROZEN’

Nadat Björn Litjes bij de formatie Heibel een stevig fundament legde voor een succesvol vervolg van zijn carrière in de Nederlandstalige muziek, komt de zanger nu met zijn vierde solo single: ‘Een Bos Rode Rozen’. De 32-jarige inwoner van ’s-Heerenberg bracht na zijn afscheid bij de band Heibel de singles ‘Hou me vast want ik laat je los’, ‘Hey Monique’ en ‘Griekse tranen’ (duet met Nol Roos) op de markt. Björn is hiermee goed op de muziekkaart van ons land gezet en haalde zelfs de titel “Talent v.d. Maand” binnen bij Tros/Sterren.nl.

Op 28 maart jl. is in café ’t Olde Veld in ’s-Heerenberg de nieuwe single van Björn officieel gepresenteerd. Met gastoptredens van o.a. Jessica Malfait, Gert-Jan Wels, Johnny Bolk, Meriam Bruggink, Rick Prijs, Crist Coppens, Thom Coppens, Monique Schellekens en Gert-Jan Peters, in een feestelijke en bomvolle zaal, was de lancering van ‘Een Bos Rode Rozen’ één groot succes. Björn schreef samen met de producer van de single Kees Tel, de tekst voor deze pakkende, gezellige feestplaat die vergezeld wordt door een fraaie videoclip geproduceerd door Frank Swenne. De verwachtingen zijn hooggespannen; Björn ’s nieuwe single, uitgebracht door JC-Records, zou wel eens dé muzikale verrassing van dit voorjaar kunnen gaan worden! Feest met een liefdevolle bos rozen! 

‘Een Bos Rode Rozen’ van Björn Litjes is legaal binnen te halen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single met hierop ‘Griekse tranen’ als tweede track, verkrijgbaar is via de betere platenzaak. Sinds dat Björn als solozanger actief is werkt hij succesvol en nauw samen met Jolanda Clement van JC-Event/JC-Records die ook nu weer tekent voor de plug en promotie van ‘Een Bos Rode Rozen’.
Meer info op :www.bjornlitjes.nl