Annet Nikamp, “Liefde van mijn leven”

Woensdag 25 maart vind de release plaats van de nieuwste single van de Nijverdalse zangeres Annet Nikamp, getiteld “Liefde van mijn leven”. Annet heeft er opnieuw voor gekozen om een Gouwe Ouwe in een nieuw jasje te steken. Een up-tempo nummer, voor een grote groep mensen herkenbaar qua melodie. De Nederlandse tekst is geschreven door Annet zelf, samen met de Almelose tekstschrijver Gert Steenhagen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw en haar geheime liefde.

 

Wil ze de liefde van haar leven ontmoeten, zal ze er snel werk van moeten maken voordat het te laat is. De single is opgenomen en geproduceerd door Studio Hoogma in Wierden en wordt onder Annet’s eigen label ANM Productions uitgebracht. De promotie-toer langs de vele radio- en tv stations in Nederland en deels ook in België, start eind maart. De bijbehorende videoclip is opgenomen door Voortmedia in een prachtige vakantiewoning in Schoonheten.
Vanaf woensdag is de single ook te downloaden bij de meest bekende download portals zoals I tunes, radio538, radio NL e.d. Meer informatie over Annet is te lezen op haar eigen website, www.annetnikamp.nl of op Facebook.