Alle 13 Jaanke stopt.

Alle 13 Jaanke gaat stoppen. Dit melden ze op hun website.  Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met veel bijzondere momenten.

 

Wat jaren geleden terug startte als een éénmalig bedoeld muzikaal geintje, groeide uit tot een veelgevraagde Smartlappen-Feest-Act. In het hele land werden succesvolle optredens gedaan waardoor de smartelijke olievlek alsmaar groter werd. Diverse liedjes, o.a. Arrogante Kwal, In ons Dafke, Heel Mooi Vogeltje, Witte Eend en Daar Gaan We Weer zijn populaire ‘Alle 13 Jaanke Krakers’ en zijn inmiddels een begrip geworden in de Carnavalsperiode.

Zijn Gino, Petra en Corné de optredens beu, zijn er geen optredens meer of is er onenigheid onder elkaar misschien? Nee, geen van allen is aan de orde, maar hun uiterst drukke privé/werk situatie in combinatie met Alle 13 Jaanke is niet meer te realiseren.

Alle 13 Jaanke zal zeker niet met ‘de stille trom’ de smartelijke podia verlaten. Er staan nog optredens gepland in Sittard (27 en 28 maart) en Maastricht (10 april) en tevens zal later dit jaar, op een nader te bepalen locatie, een spetterend afscheids concert worden georganiseerd! Hierover later meer info. Alle 13 Jaanke bedankt alvast alle mensen die (in)direct bij de act betrokken waren en uiteraard een smartelijk applaus voor iedereen die ons al die jaren trouw zijn blijven volgen en aanwezig waren tijdens één van de vele Smart-Shows. Informatie mbt de állerlaatste Show volgt op korte termijn, check daarvoor de website www.alle13jaanke.nl en onze facebookpagina www.facebook.com/Alle13Jaanke