3e concert Symphonica in Rosso met Marco Borsato

Terwijl de officiële kaartverkoop nog moet beginnen, zijn de eerste twee Symphonica in Rosso concerten met Marco Borsato al uitverkocht! Vandaar dat er besloten is om op dinsdag 27 oktober 2015 een extra show aan de reeks concerten toe te voegen. Traditiegetrouw mogen de fanclubleden van Marco Borsato en de Vrienden van Symphonica in Rosso eerder kaarten kopen maar het enthousiasme voor de concerten was zo overweldigend dat de 30.000 beschikbare kaarten meteen weg waren.

 

 

De kaartverkoop voor dit extra concert is direct gestart.

Vanwege het 25jarige jubileum van Marco Borsato, heeft de artiest besloten om zijn creatie Symphonica in Rosso weer in al haar glorie neer te zetten. Marco Borsato, zijn band, Guido’s Orchestra, een groots decor, een buitengewone lichtshow en niet te vergeten: het publiek in het rood. In 2006 bedacht Marco Borsato het Symphonica in Rosso concept omdat zijn muziek zich uitermate goed leent om rijker te worden uitgevoerd met klassieke instrumenten. Ook wilde Marco iets doen met zijn Italiaanse roots dat ook dit jaar weer een belangrijk onderdeel is van Symphonica in Rosso. Gastartiest en jeugdidool Zucchero komt naar deze bijzondere editie. Zucchero is onder meer bekend van de songs Senza una Donna, Diamante en Il Volo. Ook Zucchero viert een jubileum het is maar liefst 30 jaar geleden dat hij doorbrak met de hit Donna.

Borsato: “Ik ben zo overweldigd door het enthousiasme van mijn fans en de bezoekers van Symphonica in Rosso dat ze zo massaal gebruik hebben gemaakt van de voorverkoop. Ik had dit niet verwacht en gelukkig is er nog een extra datum in de Ziggo Dome beschikbaar voor een extra concert. We hebben besloten om de officiële voorverkoop te vervroegen en de kaartverkoop meteen open te zetten.”

Borsato: “Ik heb de afgelopen 25 jaar ongelofelijk veel mooie momenten mogen ervaren en Symphonica in Rosso is absoluut een van de vele hoogtepunten. Om in mijn jubileumjaar deze wervelende concerten opnieuw te mogen geven, voelt fantastisch. We gaan dan ook een spetterende show neerzetten waarbij we opnieuw een brug slaan tussen dynamische popmuziek en intiem klassiek! Mijn Italiaanse roots zullen ook in deze editie bovendrijven. Ik wil de bezoekers van mijn show vragen geheel in stijl te komen en dus rode kleding of accenten te dragen. Symphonica in Rosso; de passie zal er weer vanaf spátten!”