Wat blijft een lelijk ding ?

Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Dit is de tekst en strekking van de nieuwe single van zingende visboer Bert Zwier. De zingende marktkoopman heeft opnieuw een single weten te maken die erg veel gezelligheid met zich meebrengt en een sterke tekst heeft met een knipoog naar de realiteit.

 

Zwier staat nooit met gouden sieraden in zijn marktkraam. Opvallende kleding van dure merken en trendgevoelige mode zie je ook niet snel bij de visboer. Hij staat dan ook regelmatig op zijn klompen op het podium. “Je kan het cadeau nog zo mooi verpakken, de inhoud verandert er niet door.”, is zijn gedachte erachter.
Emiel Hartkamp en Norus Padidar hebben dit weten te verwerken in een single die Bert op zijn lijf is geschreven. Naast de tekst is ook de muziek erg tekenend voor de stijl van de viskoopman. Gezelligheid en een meedeingehalte zijn daarin erg belangrijk. Volgende week komt de clip uit van ”T blijft een lelijk ding’.