Vrienden van Amstel LIVE 2015 op TV

De Vrienden van Amstel Live was vorige maand alweer toe aan de zeventiende editie. De editie van dit jaar was bijzonder want de organisatie hield de namen van de optredende artiesten tot op het laatste moment geheim. RTL 4 brengt donderdag een registratie van De Vrienden van Amstel Live vorige maand in Ahoy. Vele artiesten betraden weer het podium en dat leverde als vanouds bijzondere samenwerkingen en optredens op. Wie er zouden optreden hield de organisatie dit keer tot op het laatste moment geheim.

Anouk en anderen
Het was Anouk die het aanwezige publiek verraste met haar komst. Maar Anouk was zeker niet de enige. Ook gastheer Xander de Buisonjé, VanVelzen, Miss Montreal, O’G3NE, Ilse DeLange, Gers Pardoel, Jeroen van Koningsbrugge, Golden Earring, DI-RECT, Eva Simons, Racoon en Guus Meeuwis maakten hun opwachting. Samen zorgden zij ook tijdens de 2015-edtie van De Vrienden van Amstel Live voor muzikaal vuurwerk.

125.000 bezoekers
De Vrienden van Amstel Live heeft door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt. Wat ooit redelijk klein begon is nu een enorm evenement, verdeeld over negen avonden. Alle avonden zijn steevast uitverkocht. De Vrienden van Amstel live is zo succesvol en de vraag naar kaarten is zo groot, dat er nu al twee extra shows zijn toegevoegd aan de editie van 2016.

De Vrienden Van Amstel LIVE!
Zender: RTL 4
Datum: 5 februari 2015
Uitzendtijd:20:30 – 22:30 uur