Vinzzent & Billy Dans zijn een zoektocht begonnen naar de leukste lerares van Nederland.

Naar aanleiding van hun single “Juffrouw de Kok” zijn Vinzzent en Billy Dans samen met RADIONL op zoek naar de leukste lerares van Nederland. Vinzzent en Billy deden vanmiddag live op de radio een oproep aan alle scholieren om hun leukste lerares op te geven. Begin maart gaan de heren het land in om 10 juffen te verrassen met een nominatie waarvan live verslag wordt gedaan op RadioNL.

 

Via www.juffrouwdekok.nl kunnen de scholieren hun leukste lerares opgeven. Zij maken kans op een mini concert van Vinzzent, Billy Dans en de RADIONL Drive INN Show. De winnende lerares krijgt een echte “Juffrouw de KOK Award” inclusief een mooie verrassing. De actieperiode loopt van 12 t/m 26 februari. Vanaf 02 maart worden de nominaties uitgedeeld.

Vinzzent, bekend van zijn aanstekelijke hits o.a. Dansé Dansé, Alles wat ik hebben wil en niet te vergeten de ‘culthit’ onder de studenten; ‘Dromendans’. Al zit het je allemaal even tegen, geen zonneschijn maar regen.. Luister dan maar naar de Dromendans en je klimt vanzelf uit je diepste dal!  Billy Dans is een opkomende Rapper uit Amsterdam (Jordaan) In 2013 heeft hij zijn eerste single, Droom over jou, uitgebracht met Ferry Doedens (GTST).

RADIONL is een commercieel Nederlands radiostation met meer dan een half miljoen luisteraars per week dat werd opgericht in maart 2005 door Nico Silvius. Het muziekaanbod van de zender bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek. De zender is te ontvangen via de ether, kabel en digitaal in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Limburg, Brabant en Noord-Holland. Daarnaast is de zender via een livestream op internet te beluisteren. Meer informatie is te vinden op www.radionl.fm.