Vanderstarre heeft ‘Het Juiste Moment gevonden’.

Het Juiste Moment, de single van Vanderstarre, is uitgebracht. Dit is tevens de track van de tv-commercial van Bovag die op alle belangrijke Nederlandse tv-zenders wordt uitgezonden. De track is geproduceerd en geschreven door Lab3 en Vanderstarre.

 

 

 

 


https://itunes.apple.com/us/album/het-juiste-moment-single/id958944130

 

 

Het juiste moment
Vanderstarre is de artiestennaam van de in Den Haag geboren en getogen zanger en (stem-)acteur Martin van der Starre, al jaren professioneel actief in muziek, musical en sessiewerk. Achter zijn warme en stevige stemgeluid gaat een charismatische en goedlachse frontman schuil. Ruwe bolster, blanke pit dus, dat zie je en dat hoor je. Vanderstarre is poëtisch oprecht met ’n rauw randje. Naast leadzanger in verschillende coverbands waaronder de Edwin Evers Band en jeWelste, speelde Vanderstarre ook rollen in musicalproducties. Hij vertolkte de rol van Judas in ‘Jesus Christ Superstar’, ook had hij een rol in de Queen-musical ‘We Will Rock You’ en is hij voor het derde seizoen te zien in de theatershow ‘Woodstock the Story’.  Eerder was Vanderstarre jarenlang leadzanger in de band van het populaire RTL4 programma “Ik Hou van Holland”. In de zomer van 2008 scoorde hij samen met Edwin Evers als ‘KidB feit. Martin van der Starre’ een dikke hit met “Una Paloma Blanca Heel de Zomer Lang”. Zijn stem is inmiddels een vaste waarde geworden in de talloze jingles en commercials op radio en televisie, voor o.a. 3FM, Radio538, Veronica, Q-Music, SBS6 en RTL4.

19 januari j.l. bracht Vanderstarre zijn langverwachte eerste single uit, in het Nederlands bovendien. Ooit verruilde hij zijn studio Nederlandse taal-en letterkunde voor een carrière als muzikant, het voelt dus heel logisch om in het Nederlands te zingen en te schrijven. Bovendien draagt zijn karakteristieke stemgeluid in grote mate bij aan de zeggingskracht van zijn rake teksten.

Voor het later dit jaar geplande album werkte Vanderstarre samen met o.a. Paul de Munnik, Rick de Leeuw en Jaap Kwakman. De eerste single “Het Juiste Moment”, die hij samen schreef met producer Dick Kok, is tevens te horen in de tv-commercial voor Bovag (2014). Het heeft even geduurd voordat Nederland kennis kon maken met de ware Vanderstarre, maar zoals hij zelf zegt: “Ik wachtte gewoon op het juiste moment!”. (yourwayoflife.nl)