Tv-commercial met ‘Nick & Simon’

Onlangs lieten Nick & Simon weten, dat ze in de studio waren om hun hit ‘Rosanne’ op te gaan pimpen.. ”#Rosanne pimpen? Dat hebben wij zeker wel in de vingers. “…..  Nu is het resultaat te zien en te horen. >

 

Aan de campagne rondom de Verdubbeldagen is een belangrijke rol weggelegd voor Nick en Simon. Het Volendamse duo maakte voor de reclamespots op radio en televisie een nieuwe versie van hun hit ‘Rosanne’. (Let op, wat één knipoog van Simon kan doen …… )

 

 

 

 

Het refrein van de nieuwe versie van ‘Rosanne’ is te beluisteren en te zien in deze video. Het origineel is uitgegroeid tot een klassieker in het repertoire van Nick en Simon. ‘Rosanne’ verbleef in 2008 liefst 55 weken in de Singles Top 100 en reikte tot de derde positie in de hitlijst. Het duo was ook te zien als coaches in the Voice of Holland en hun eigen televisieserie Nick en Simon, The Dream.