Trein Harten 10 dendert verder!

Harten 10 geeft nog eens een flinke slinger aan het rat. Het tweetal komt met een nieuwe single getiteld ‘’Blijf bij mij’’. Het nummer, een cover van de in de jaren ’80 en ’90 populaire band Fleedwood Mac kan wel weer eens hoge ogen gaan gooien. De meesten kennen het Harten 10 duo door nummers zoals ‚Liefde maakt Blind,’ ‚Wat is mooier’ en ‚Bewaar je dromen niet voor morgen’. Tineke & Martien die in het piratenland een enorme club fans hebben opgebouwd geven de laatste tijd steeds meer hun nummers een flinke tik richting de Nederpop. “We willen graag breder en landelijke bekendheid en dat lukt vaak met dit soort nummers” lacht Tineke.                                 

Onlangs waren ze nog te zien in het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen waar ze met het eigen nummer ‘’Bewaar je dromen niet voor morgen’’ door wisten te gaan tot de tv-opnames. Het tweetal bracht eerder 3 albums uit bij Hans Aalbers en Martin Sterken. Nu het nieuwe nummer geschreven is door Edwin van Hoevelaak zijn ze weer terug op het oude nest waar het 6 jaar geleden allemaal begon.           

Harten 10 is een duo dat steeds meer onder de aandacht komt en  zeker met hun eigen sound keer op keer mensen weet te verrassen. In overleg met CD-Hal Ruinen komt er dit jaar een verzamelalbum uit met aanvullende nieuwe nummers.