Sweet Sixty

Op 25 april aanstaande is er weer een geweldige Sweet Sixty avond in de Kees Kist Lounge van het AZ Stadion te Alkmaar.  Het is gelukt om de Pioniers van Nederpop naar Alkmaar te halen. Onder begeleiding van de Haagse topband The Clarks treden een keur van toppers van toen voor u op. Als eerste noemen wij Frans Krassenburg. Hij is de eerste zanger van The Golden Earrings met hits als Please go en That Day.

 

Ook gaat optreden Rudy Bennett met hits van The Motions, zoals It’s Gone en Wasted Words. Alsof dat nog niet genoeg is komt Theo van Es met hits van The Shoes (Na na na en Osaka) en tot slot Johnny Kendall van The Heralds met in ieder geval St. James Infirmary. Natuurlijk spelen the Clarks voor u alle andere hits uit die tijd.De presentatie van al deze toppers is in handen van niemand minder dan Johan Derksen. Niet alleen bekend in voetballand als presentator, maar groot kenner van de muziekgeschiedenis uit Nederland. In de andere zaal komen de liefhebbers van de Indo Rock volledig aan hun trekken. Met topartiesten als The Crazy Rockers en Riem de Wolf van de Blue Diamonds wordt het een onvergetelijke avond. Heerlijk dansen en meezingen op al die hits van toen.

 

Kaarten; http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/televisiereizen/