Saskia & Rutger brengen ‘Vrienden’ uit

Saskia Damen werd geboren in de winter van 1993 en is groot gebracht op de kermis. Niet verwonderlijk dat het Nederlandse lied haar enorm aanpreekt. De afgelopen jaren heeft ze meerdere singles uitgebracht en velen zijn nog steeds regelmatig op de diverse radiozenders te horen.
Rutger van Barneveld geboren in de zomer van 1990 en vanaf 2003 volop in het land om de mensen te vermaken met zijn nummers.  Het is dan ook niet vreemd dat deze twee , beide afkomstig uit De Betuwe, elkaar regelmatig in het lang tegenkomen tijdens optredens en veelvuldig werd de vrag gesteld om het nummer Vrienden te zingen. Nou staat dit nummer al op het album van Saskia Damen echter om aan het verzoek te voldoen of dit nummer ook op single verkrijgbaar was zijn  ze de studio ingedoken en hebben de klassieker van de Tumbleweeds opgenomen. Vanaf heden is het nummer dus zowel fysiek als download als via de streamingsites verkrijgbaar