Rood-Hit-Blauw gaat in zee met Nieuw Nederlands Talent Hannes JR.

Dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw ogen, maar vooral oren heeft voor nieuw Nederlands talent is al langer bekend. Toen hij onlangs een afspraak in de studio had met Zanger en Tekstschrijver Marco Meesters viel Ronald de 14 Jarige uit Hilversum afkomstige zanger ‘Hannes Jr.’ gelijk op !

 

Ronald:  Ik hoorde in de studio van Mario Veltman iemand die daar zijn nieuwe single aan het opnemen was, en dacht te maken te hebben met een volwassen zanger, maar wat schetste mijn verbazing toen er iemand uit de opnameruimte kwam van 14 Jaar. Dit soort ontmoetingen maakt het vak zo leuk, een jong talent met een mooie toekomst voor zich………
De track ‘Ik wil met je dansen’ zal dan ook binnen afzienbare tijd verschijnen op het welbekende Rood-Hit-Blauw label. (Binnenkort meer nieuws hieromtrent)