Robby Valentine – ‘Black Rain’ bij RTV OOST

Zijn liedjes van toen zijn nog steeds bekend. Hij is een groot Queen fan en bandlid van Line, 1st Avenue en Zinatra uit eind de jaren 80 begin jaren 90. Later begon hij zijn eigen band Valentine waar diverse bekende muzikanten in speelden, waaronder Rob Winter & John Ewband (Borsato). We hebben het over Robby Valentine, die weer helemaal terug is met nieuw werk. Vanmorgen was hij te gast in de RTV OOST radiostudio’s waar hij zijn nieuwe single ( van zijn inmiddels 10e studioalbum) kwam promoten.

 

 

 

 

 

Hij speelde en zong ‘Black Rain’ live en ‘Bizarro World’, nadat hij de luisteraars natuurlijk zijn bekende ‘Over and Over Again’ liet horen. Onlangs stond hij nog in Estrado Harderwijk en binnenkort (30 mei) staat hij in Naxt Stage in Almelo.

 

 

 

Info; http://robbyvalentine.nl/

 

 

.