Restaurant Guus Meeuwis was volmaakt!

‘Het was volmaakt!’zegt zanger Guus Meeuwis,  die een tijdelijk restaurant Gustaaf had. ‘ We  hebben voor 5 dagen de mensen mogen verwelkomen en fêteren. Het was flink aanpoten maar zonder meer ook één van de leukste dingen die ik heb mogen doen in mijn carrière.’. De gasten hebben niet alleen heerlijk gegeten en gedronken, maar met hun bezoek aan ons restaurant ook het goede doel gesteund.

 

Restaurant Gustaaf was namelijk niet alleen een grote wens die in vervulling ging, maar ook bedoeld om geld te verdienen voor Stichting Muziekids. De volledige winst van het restaurant gaat naar deze fantastische organisatie.  Met het bedrag € 25.280,– wordt Stichting Muziekids geholpen in de missie om zoveel mogelijk muziekstudio’s te realiseren in ziekenhuizen, waar de kinderen die daar verblijven afleiding kunnen vinden van de pijn en het gemis van thuis.

Een veelgehoorde zin in het restaurant was ‘wat jammer dat het maar 5 dagen duurt’. En die mening delen Dick en ik ten zeerste! Het goede nieuws is dan ook dat Restaurant Gustaaf nog eenmaal zal terugkeren en wel in het Philips Stadion in Eindhoven tijdens onze Groots met een zachte G concerten.