Radio Oost haakt aan bij ‘CSI Golden Music Night’

De muziek van de “jeugd van toen” is populair. Radio Oost merkt dat vooral tijdens de jaarlijkse themaweken “Sweet Seventies” en “Back to the eighties” aan de hoeveelheid reacties van luisteraars. Reden te meer om aan te haken bij enkele Overijsselse muziekfeesten die de jaren zestig, zeventig en tachtig centraal zetten. De eerste daarvan is de “CSI Golden Music Night” op vrijdag 26 juni.

Op het feestplein van het Internationale Concoursterrein in Geesteren geeft een topact uit de late sixties acte de présence: “The Tremeloes” (foto). Deze Britse band brengt een mix van eigen hits zoals: “Here Comes my Baby”, “Silence is golden”, “Even the bad time are good”, “Do you love me”, “My little lady”, “Yellow River”, “Hello Buddy” etc. Muziek met nostalgie voor wie die tijd als tiener meemaakte, maar ook muziek om een feestje op te bouwen voor latere generaties. Waar buitenlandse bands furore maakten, was het in eigen land onder meer BZN dat niet uit de hitlijsten was weg te slaan. De band bestaat niet meer maar Jan Keizer en Anny Schilder trekken nog door het land met hun hitmix. Zonder uitzondering meezingers die ook tijdens de ”Golden Music Night” voor de nodige sfeer gaan zorgen.

Radio Oost zal in aanloop naar de “CSI Golden Music Night” de “hits van toen” de nodige aandacht geven als warming up voor het feestje. Uiteraard zorgen we ook voor acties waarbij kaarten te winnen zijn. Radio Oost heeft als voornemen aan te haken bij meerdere muziekevenementen die passen bij de omroep. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/csitwente. (bron rtvoost)