Patrick van Veen (BZeT) komt met debuutsingle.

De single ‘Morgen is de dag’ is een vrolijk uptempo liedje en de debuut single van Patrick van Veen (bloed zweet en tranen 2015). De single is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn en geproduceerd door Manfred Jongenelis (Manfred Recordings).

Op 24 januari 2015 was in Eindelijk Weer Almere de Release waar Willem Barth, Denny Braaf, Wesly Bronkhorst, Tino Martin en Dave Miller een optreden verzorgde.

Wesly en Patrick kwamen elkaar bij optredens geregeld tegen en hadden al snel een muzikale klik. Patrick was op zoek naar een goeie eerste single en dacht hieraan aan een style zoals Kom allemaal maar in mijn armen en Als jij had gedacht. Dat toen uitgerekend Wesly Bronkhorst met het voorstel kwam om een nummer voor Patrick te schrijven was de beslissing snel gemaakt met een super resultaat als gevolg.