Overijssel twee keer in halve finale Bloed Zweet & Tranen

Twee deelnemers uit Overijssel, hebben gisteravond een plek verovert in de halve finale van Bloed Zweet & Tranen. Dali Philippo uit Zwolle ( zong ‘Zij maakt het verschil’ van De Poema’s) en Henny Thijssen ( zong ‘Ik pluk een ster voor jou’ van René Riva). De 12 halve finalisten voor volgende week zijn na gisteren bekend.

 

Voor het Team van André & Lange Frans zijn dat; Henk Dissel, Tino Martin, Gino Fey, Jeffrey Heesen, Henny Thijssen en John West. Voor het team van Roxeanne en Xander zijn dat; Driekes, Velorisa, Ernest, Mike, Mario & Mike.

In de finale gaan 6 artiesten de strijd aan met elkaar om de Bloed Zweet & Tranen artiest van 2015 te worden.

Bloed, Zweet & Tranen is de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent. Xander de Buisonjé en Lange Frans vormen samen met Roxeanne en Andre jr. Hazes de twee juryteams. ‘Bloed Zweet & Tranen’ is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Het eerste seizoen in 2013 werd gewonnen door Jason Bouman.