Oude hit Belcanto’s in nieuw Otta Roona jasje

Otto Roona is de laatste maanden weer helemaal terug van weggeweest. Zijn laatste single met als titel ‘De liefde van mijn leven’, heeft veel Airplay mogen ontvangen op de radio. Ook deze keer is Otto weer naar het Duitse Neuenhaus getogen voor een prachtige bekende meezingplaat. De productie is wederom volledig in handen van Jeroen Dirksen. De chemie tussen de zanger en de producer lijkt maar niet op te raken, de ene na de andere feestplaat op Otto’s naam rolt dan ook zijn studio uit.

 

De single heeft als titel ‘Maar geen woord daarvan is waar’ meegekregen. De plaat heeft een hoog meezing gehalte en is helemaal in feestuitvoering opnieuw gearrangeerd. ,,Het idee om dit nummer in een feestversie uit te brengen was een wens die hoog op het verlanglijstje stond’’, aldus Otto. ,,Het nummer bevat een mooie tekst waarin voor velen een boel herkenbaarheid zit’’. De single zal 14 februari verschijnen op het eigen label van de zanger, Marcotto Producties.
De single presentatie aan het grote publiek vind in 2 fases plaats, de plaat zal op 14 februari tijdens de carnavalsstapavond in het Groningse Leek, bij Café de Buurvrouw, voor het eerst voor het grote publiek te horen zijn tijdens de single-release party. De festiviteiten zetten zich voort op 15 februari bij Café Perron 16 in Leek, alwaar de single officieel gepresenteerd word onder het genot van een hapje en drankje tijdens de eerste zogeheten ‘Muziektrein’ van het jaar. Na de festiviteiten is het tijd voor serieuzere zaken en gaat Otto met zijn nieuwe single op promotour door het land.