Optreden in China voor Hein Simons

Hein Simons reist vandaag af naar China waar hij zal optreden in een oudejaarsshow. Hein is in China al de jaren nog steeds erg populair gebleven.  Hij zal in China één van zijn internationale hits brengen en bovendien een stukje in het Chinees (Mandarijns) gaan zingen.  Andere gasten in de show, welke wordt uitgezonden door de zender WTV, zijn Alain Delon en Patrick Duffy (bekend uit Dallas). Ook in Nederland is zijn comeback niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Zo werd er op 13 januari j.l. het programma ‘Andere Tijden ‘ uitgezonden,  dat geheel in het teken van Hein Simons stond. Dit is door ruim 1 miljoen mensen bekeken! In september vorig jaar bracht Simons sinds 41 jaar weer een Nederlandstalig album uit, welke dertien weken lang in de Mega top 100 stond. Ook in buurland België is er belangstelling, zo staat Hein op 28 en 30 april a.s. in het Antwerpse Sportpaleis. Bovendien  wordt er gewerkt aan een biografie over de van oorsprong Limburgse zanger, welke all-time goed was voor ruim 60 miljoen verkochte  geluidsdragers.