Nieuwe single Yoeri L’Abée

Op Zondag 22 februari zal tijdens de Huishoudbeurs ,in de RAI te Amsterdam, op het hoofdpodium de nieuwe single van Yoeri L’Abée door ’n bekende Nederlander worden uitgereikt. Het  nummer “KEER OP KEER” is wederom een zeer opvallend nieuwe single voor Yoeri. Tekst & Muziek werden weer geschreven door Laurens van Wessel en Willem Laseroms. Zoals bij zijn vorige single werden alle instrumenten weer live ingespeeld.

 

De clip welke op You Tube komt te staan is ook weer gemaakt door de jongens van Mr.C Productions (Mike & Colin). Voor de komende maanden zal Yoeri L’Abée met deze nieuwe single zeer zeker veel te horen en te zien zijn op de landelijke zenders. Daarnaast kun je Yoeri in het land bewonderen bij de “Sterren on tour”shows en bij de diverse optredens. “KEER OP KEER” voor vele nu al een tip voor de top !! We gaan het afwachten, maar dat Yoeri L’Abée al lang geen onbekende zanger meer is staat voor vele al vast !