Nieuwe single Wesly Bronkhorst geschreven door Pierre Kartner.

Wesly Bronkhorst blijft verrassen! Anders dan de titel doet vermoeden, is de nieuwe single van Wesly Bronkhorst ‘Vaya Con Dios’ een heerlijk Hollands uptempo nummer dat je meteen herkent aan de echte Wesly Bronkhorst-sound. Vaya con dios (van origine een Spaanse groet die letterlijk betekent: ga met God), heeft pure hitpotentie. Want niemand minder dan icoon Pierre Kartner schreef de tekst en de muziek van dit liedje waarin recente gebeurtenissen in Nederland op luchtige wijze bezongen worden.

 

 

Maar het is vooral weer oergezellig inhaken en vrolijk meezingen op deze lekkere single!

Wesly: “Het is niet de eerste keer dat Pierre en ik samenwerkten. Hij heeft ook ‘Ze moeten boven even wachten’ voor mij geschreven, en toen al merkte ik dat het klikte tussen ons. Er komen gewoon heel mooie en bijzondere dingen uit als wij de studio ingaan. Ik ben dan ook supertrots op deze single!” Dit nieuwe nummer is geproduceerd door Manfred Jongenelis in de studio van Manfred Recordings.

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl